Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä

Etusivu/Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä/Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä
Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä on nokkela nykypäivän murhamysteeri, jossa kuka vain voi olla syyllinen. Elokuva on ohjaaja Rian Johnsonin (Brick, Looper, The Last Jedi) kunnianosoitus kaikkien aikojen murhamysteerien mestarille, Agatha Christielle.

Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey (Christopher Plummer) löydetään kuolleena kartanostaan hänen syntymäpäiväjuhliensa jälkeen. Utelias ja tyylikäs etsivä Benoit Blanc (Daniel Craig) ilmaantuu paikalle tutkimaan tapausta. Etsivä Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä. Harhautusten ja itsekkäiden valheiden keskellä hän pyrkii paljastamaan Harlanin murhan taustalla olevan totuuden. Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä on terävä rikostarina, joka saa yleisön arvailemaan loppuun asti kuka on syyllinen.

Muista myös alkuillan tarjous: ruokailu Takka Ravintolassa –10% kun tulet syömään viimeistään klo 18:00. Alkuillanruokailun yhteydessä saat myös elokuvalipusta –10%. Nämä alennusliput ostat Takasta tai hotellin vastaanotosta.