Osallistu messukilpailuun Tunturi-Lapin Facebook-sivuilla ja voita majoituspaketti Muonioon

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä: Luoteis-Lapin Matkailu ry, www.tunturi-lappi.fi

Kilpailuun osallistuminen: Kerro oma Muonio-tarinasi ja voita majoituspaketti -kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt, jotka kuuluvat Facebook-ryhmään Tunturi-Lappi.

Kilpailun suorittamistapa ja ajankohta:

Kerro oma Muonio-tarinasi ja voita majoituspaketti -kilpailuun osallistutaan kertomalla 16.1.–16.2.2014 välisenä aikana oma Muonio-tarina tai Mitä toivoisit löytäväsi Muoniosta kilpailun Facebook-tapahtuman sivuillaSivuille pääsee myös suoraan www.tunturi-lappi.finettisivuilta.

Ideana on kerätä tarinalleen mahdollisimman paljon tykkääjiä 16.2.2014 mennessä.

Kolme eniten suosiota (”tykkäyksiä”) saanutta tarinaa tai toivetta saavat palkinnoksi majoituspaketin Muonioon.

  • 1 kpl pitkän viikonlopun majoituspaketti (to–su tai pe–ma) Särkijärven Majoilla
  • 1 kpl pitkän viikonlopun majoituspaketti (to–su tai pe–ma) Mesopotamiassa
  • 1 kpl 2 vrk:n majoituspaketti Torassieppiin, sis. Porotilavierailun (kesto n. 1h)
  • Kaikki paketit ovat käytettävissä ajalla 26.6.–25.8.2014

Voittajat julkistetaan 17.2.2014 Tunturi-Lappi facebookryhmässä sekä myöhemmin osoitteessa www.tunturi-lappi.fi ja mahdollisissa muissa medioissa.

Palkinnon käyttämiseen liittyvät ehdot: Palkinto on käytettävissä ajalla 26.6.–25.8.2014. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin. Mikäli voittajaa ei kilpailun jälkeen tavoiteta kahden viikon sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus antaa palkinto äänestyksessä seuraavaksi tulleelle. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa itse kaikista kilpailuun osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksistaan.

Markkinointilupa: Luoteis-Lapin Matkailu ry saa käyttää voittajien tietoja (nimi, kuva, Muonio-tarina, muut erikseen sovittavat seikat) viestinnässään. Kilpailuun osallistuvien henkilötietoja ei luovuteta edelleen ulkopuolisten tahojen käyttöön.

Kilpailun järjestäjän vastuu: Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvontoihin osallistuvia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Jokainen kilpailuun osallistuva vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia: Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.