Lunta riittääVaikka Oulun alapuolelta lunta ei enää juuri löydy, meillä Tunturi-Lapissa sitä riittää. Ilmatieteen laitoksen virallisella Muonion mittauspisteellä lunta on nyt 70 senttiä, mutta monin paikoin kinosta on enemmänkin.
Lähipäivinä nautimme iltapäivisin muutamasta lämpöasteesta, mutta ne eivät meiltä lunta vie, sillä yöksi lämpötila laskee reilusti pakkasen puolelle. Ennusteiden mukaan sää viilenee viikonlopuksi ja pysyy huhtikuun ensimmäisellä viikolla myös päivisin niukasti pakkasella. Aurinkoakin on näillä näkymin luvassa.
Uutta lunta ei ennusteiden mukaan ole juurikaan tulossa, mutta tänäisten ennusteiden valossa nykyisilläkin hiihdellään mainiosti vielä pääsiäisenä.

Muonion majoitusliikkeissä on vielä tilaa huhtikuussa.

Lomamaja Pekonen: Majoitusvaihtoehtoina paritalohuoneistoja ja 4 hengen mökkejä. Hinnat alk. 45 €/hlö/vrk. Tilaa viikoilla 14, 16, 17 ja 18.
Varaa tästä

Tunturilapin Tuvat: Vapaita mökkejä viikoilla 15 (Lapponia!), 16 (12.–17.04.), 17 ja 18.
Varaa tästä
Varaa tästä

Lapland Hotel Olos: Majoitusvaihtoehtoina niin hotellihuoneita, huoneistoja kuin sviittejäkin 26.4. saakka alk. 45 €/hlö/vrk/2hh. Tilaa löytyy vielä niin Lapponia-viikolle kuin pääsiäisellekin.
Varaa tästä

Lapland Hotel Pallas: Pääsiäisen aika (17.–19.4.) lähes loppuunmyyty, mutta muutoin tilaa löytyy alk. 51 €/hlö/vrk/2hh.
Varaa tästä

Hotel Harriniva: Vapaita huoneita 21.4. asti, esim. 2 hengen huone 80 €.
Varaa tästä

Hotel Jeris: Vapaita huoneita ja mökkejäkin 5.–26.4., esim. 2 hengen huone 80 €.
Varaa tästä

Torassieppi: Esim. 2 hengen huone 80 €.
Varaa tästä

Kuva: Päivi Lapiolahti